Slageronline

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
In nederland heeft Go Fresh voor het eerst levende kippen- en vleeswinkels geïntroduceerd met de nieuwste wetenschappelijke innovatie op het gebied van techniek en technologie waarbij het vlees gekoeld wordt tot 3-5 graden Celsius om de versheid te behouden. In tegenstelling tot de conventionele kippen- en vleeswinkels heeft Go Fresh een hygiënische (kiemvrije), nette, schone en stankvrije omgeving.
ga hierheen om meer te lezen: Slageronline
NIEUWSTE APPARATUUR
Go Fresh is uitgerust met het nieuwste kegelslachtsysteem, waarbij de vogels ondersteboven worden opgehangen om bloed- en fecale besmetting te voorkomen. We gebruiken een portiesnijder voor fijne vleeswaren en de nieuwste koelmachines voor de opslag van vlees.
VLEES VLEES
Geniet van vers en hygiënisch vlees en kip uit verschillende delen om aan al uw wensen te voldoen. We gebruiken alleen echt vlees zonder kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of vulstoffen, zodat u het natuurlijke aroma in ons vlees kunt ervaren.
HYGIËNISCHE BEREIDING
Go Fresh voldoet aan de voedselveiligheidsnormen ISO-22000 en HACCP-certificeringen die momenteel worden uitgevoerd. We pakken de lage hygiënische omstandigheden en het onjuist slachten van de kippen in de vleeswinkels aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *